locker Resisto

Serie Resisto

Golfdeurkluisjes serie Resisto

Golfdeurkluisjes serie Resisto – de populaire en ijzersterke locker

locker Resisto

C+P is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de bekendste schoolkluisjes in Nederland. Begin jaren 90 van de vorige eeuw stond C+P samen met Scheeres aan de wieg van dit unieke en ijzersterke design. Onze kluisjes zijn in de afgelopen jaren steeds verder doorontwikkeld.

U kunt kiezen voor een hoge of lage lockerkast, en dezelfde of juist meerdere vak-afmetingen in één kast. De standaard diepte is 540 mm. De optionele dieptes van 640 en 740 mm. zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld grote sporttassen. De 1,5 mm. dikke stalen deuren zijn standaard voorzien van een cilinderslot. De sleutels hiervoor kunt u gemakkelijk bij ons nabestellen. Desgewenst te voorzien van alle andere mogelijke sluitingen, bijvoorbeeld mechanische of elektronische sloten. De deuren hebben een robuuste doorlopende scharnierpen en standaard deuropeningsbegrenzer 80°. De duurzame staalconstructie en de keuze uit moderne kleurstellingen maken het Resisto-plaatje compleet.

Onze bolvormige hufterproof deur die zo kenmerkend is voor de Resisto serie is niet alleen in trek bij interieurarchitecten. Hij overtuigt ook schoolbesturen en conciërges vanwege zijn ongeëvenaarde stevigheid.

Het is duidelijk dat onze lockers niet voor niets na meer dan 30 jaar nog steeds tot de top behoren!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Resisto serie  of Scheeres? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.