Branche Oplossingen voor Brandweer

Scheeres brandweerkasten en brandweeruitrukrekken: robuust, praktisch en snel te gebruiken.

Scheeres helpt graag mee aan efficiënte en snelle dienstverlening en heeft voor de brandweer verscheidene goed doordachte oplossingen in het assortiment. Brandweeruitrukrekken die in eigen huis geheel naar wens op maat gemaakt worden. Of verscheidene praktische brandweerkasten geproduceerd in samenwerking met professionele gebruikers. Goed doordachte ontwerpen en het gebruik van duurzame en robuuste materialen maken het plaatje van onze brandweeroplossingen compleet.

Voor de meeste gebouwen geldt als norm voor de opkomsttijd dat de brandweer binnen 8 minuten aanwezig moet zijn.  De opkomsttijd van de brandweer is de tijd tussen de melding en het moment dat de brandweer ter plaatse is. Anders gezegd: het is de totale tijd dat de brandweer ervoor nodig heeft. Om uit te rukken én de tijd die de brandweer nodig heeft om van de kazerne naar de brand te komen. Dat dit snelle actie vereist is duidelijk! Scheeres draagt daar heel graag aan bij.

Wij informeren u graag verder over onze brandweerkasten en brandweeruitrukrekken: aarzel niet en neem contact met ons op!

Referenties

Nieuws

Producten

Meer weten over onze oplossingen voor Brandweer?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.