Oplossingen voor het Onderwijs

Het onderwijs verandert

Het onderwijs verandert zoals de maatschappij verandert. Projectmatig werken vervangt klassikale opdrachten. Individuele begeleiding is meer en meer in opkomst, en de politiek ziet in dat er óf kleinere klassen moeten komen, óf meer ondersteuning in de klas. Binnen al die veranderingen wordt u als facilitair medewerker nog geacht de inrichting te laten aansluiten bij de manier van lesgeven van nu. Een lastige taak.

Scheeres heeft jarenlang ervaring met inrichting voor het onderwijs. Dat gaat niet alleen over de juiste opbergmiddelen op de juiste plek, maar ook over kleurkeuzes en de manier van sluiten van lockers. Over tekeningladekasten in het tekenlokaal, en laptoplockers in de klas of op de gang. Over postvakkenkasten voor docenten en kapstokken voor studenten. Het gaat over heel veel verschillende vormen van inrichting, waarbij een consistente keuze gemaakt moet worden om de gewenste uitstraling te bereiken.

Kijk eens bij onze oplossingen en referenties, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij horen graag waar u tegen aanloopt en delen onze kennis met u.

Producten

Referenties

Nieuws

Meer weten over branche oplossingen voor het Onderwijs?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.