Oplossingen voor het Onderwijs

Het onderwijs verandert

Het onderwijs verandert zoals de maatschappij verandert. Projectmatig werken vervangt klassikale opdrachten. Individuele begeleiding is meer en meer in opkomst, en de politiek ziet in dat de er óf kleinere klassen moeten komen, óf meer ondersteuning in de klas. Binnen al die veranderingen wordt u als facilitair medewerker nog geacht de inrichting te laten aansluiten bij de manier van lesgeven van nu. Een lastige taak.

Scheeres heeft jarenlang ervaring met inrichting voor het onderwijs. Dat gaat niet alleen over de juiste opbergmiddelen op de juiste plek, maar ook over kleurkeuzes, manier van sluiten van lockers. Over tekeningladekasten in het tekenlokaal, en telefoonlockers in de klas of op de gang. Over postvakkenkasten voor docenten, en kapstokken voor studenten. Het gaat over heel veel verschillende vormen van inrichting, waarbij een consistente keuze gemaakt moet worden om de gewenste uitstraling te bereiken.

Kijk eens bij onze oplossingen en referenties, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij horen graag waar u tegen aanloopt en delen onze kennis met u.

Producten

Referenties

Nieuws

Lockers-Resisto
Garderobekast-Cambio
Lockers-Prefino
Kennisbank

Meer weten over branche oplossingen voor de Zorg?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.