brandweer, brandweerkasten

Scheeres brandweerkasten

Scheeres brandweerkasten: ontworpen om werkuitrusting veilig op te bergen en snel te gebruiken

brandweerkasten Scheeres

Onze Evolo brandweerkasten zijn ontworpen in nauwe samenwerking met ervaren professionals. Onze moderne open kasten maken het mogelijk om alle hulpmiddelen onder te brengen en het praktische ontwerp garandeert een snelle toegang.

Dankzij de diepte van 600 mm. en de hoogte van 2.000 mm. bieden onze kasten voldoende ruimte. Voorzien van slimme detailoplossingen! Denk aan een hakenlijst voor het opbergen van de veiligheidsgordel of gasmasker, en een universele opklapbare helmhouder. De kasten zijn optioneel uit te voeren met een geïntegreerde veiligheidskluis met inwerpsleuf. De deur van deze kluis komt in geopende toestand niet voorbij de ombouw en hierdoor blijft de verkeersroute vrij = veilig in een hectische situatie in de kleedruimte! Dit kluisje kan ook worden gebruikt om persoonlijke eigendommen in te bewaren.

Onze hulpdienstkasten zijn zonder meerprijs in de kleur vuurrood RAL 3000 verkrijgbaar. We bieden voor de overige branches tevens andere kleuren aan.

Om het kleedkamer-plaatje totaal te maken

Met onze Evolo-serie heeft u een compleet programma in handen! Van garderobekasten voor het opbergen van privékleding tot wasverzamel- en uitgiftekasten voor vuil en schoon goed.  Tevens leveren wij op maat gemaakte en in eigen huis vervaardigde brandweeruitrukrekken, neemt u contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie!