Lockers met gekleurde deuren…

..voor R.K. Scholen- gemeenschap…

…Thamen in Uithoorn

Lockers met meerkleurige deuren

Over R.K. Scholengemeenschap Thamen

De Scholengemeenschap Thamen is een Rooms-Katholieke scholengemeenschap voor vmbo te Uithoorn met een belangrijke regiofunctie in het Amstelland. De school kent een sterke begeleidingsstructuur. Thamen is gehuisvest op één locatie en is – naast het busstation gelegen – per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De scholengemeenschap Thamen streeft naar een zo breed mogelijk onderwijsaanbod, waarbij leerwegondersteunend onderwijs in alle leerwegen wordt aangeboden. De school heeft een enthousiast team, dat zich bewust is van de belangrijke rol die het in de ontwikkeling van de leerlingen vervult.

De Opgave

Het realiseren van veilige lockers voor de leerlingen van Thamen, rekening houdend met de input van de interieurarchitect voor wat betreft het kleurenschema van de deuren. Deze opdracht is uitgevoerd samen met Olssen uit Hardinxveld Giessendam.

Daarnaast zijn elektronische sloten wens van de klant.

Het Resultaat

Levering van mooie nieuwe lockers, met deuren in diverse kleuren conform bovenstaande foto´s. Voor de sluiting is gebruik gemaakt van elektronische kaartsloten.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Opdrachtgever: R.K. Scholengemeenschap Thamen - Uithoorn
Website: thamen.nl
Oplevering: 2012
Services: Levering en installatie van Lockers