C+P Locker Classic | Goedkope lockers

Serie Classic

Goedkope Lockerkast serie Classic

Goedkope Lockers serie Classic van C+P

Duitse topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
Classic locker model 8010-205
Classic locker model 8010-205

C+P (Christmann + Pfeiffer) is één van de grootste fabrikanten van stalen opbergmeubelen in Europa. Als Duitse onderneming voldoen ze aan de alom bekende Duitse kernwaarden: Hoge kwaliteit en een uitermate duurzaam product. De productieomgeving is in hoge mate geautomatiseerd waardoor de onderneming in staat is te concurreren met Oost-Europese en Aziatische leveranciers.

De Classic serie van C+P zijn goedkope lockers en multi-inzetbaar. Of het nu in de kantooromgeving is of op de gang van een grootwinkelbedrijf, deze goedkope lockers passen altijd. De deuren zijn enkelwandig uitgevoerd en inliggend. Dit houdt in dat de deuren binnen de romp van de kast liggen, waardoor het lastiger is deze open te breken.

Een groot aantal verschillende beschikbare kleuren, zowel RAL als RDS, staat tot uw beschikking, en de goedkope lockers zijn geschikt voor vrijwel alle slotsystemen die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Classic lockers hebben een tijdloos design tegen een aantrekkelijke concurrerende prijs.

Meer informatie?

Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons op +31 55 368 95 49 of gebruik ons contactformulier

NAAR CONTACTFORMULIER
Kennisbank

Meer weten over dit goedkope lockers?

Wilt u meer weten over Scheeres of haar producten en diensten? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.