Scheeres lage kasten

Scheeres let ook op de kleintjes – lage kasten en lockers voor kinderdagverblijf en basisschool

Handige opberg-oplossingen voor de jongere schoolgangers 

Onze kasten en lockers zijn er nu ook in een lage uitvoering! Door de aangepaste hoogte zijn ze makkelijk bereikbaar en dat is ideaal voor kinderdagverblijf, BSO, kleuter- en basisschool. Denk aan de pre-tiener die al wel een telefoon heeft maar deze niet mag gebruiken op de BSO. Of het extra setje kleding en de lievelingsknuffel (die écht niet kwijt mag raken!) van de peuter op het kinderdagverblijf. Zaken die voor het grijpen liggen kunnen nu veilig worden opgeborgen in onze lage kasten en lockers. 

Bij studenten in het voortgezet-, hoger- en beroepsonderwijs zijn onze afsluitbare lockers al jarenlang in gebruik. Om kostbare laptops, jassen en telefoons op te bergen; zaken die de eigenaar zélf weer mee wil nemen in plaats van iemand anders.. En nu is er dus ook een veilige oplossing voor de jongere kinderen middels lage kasten!

Voor iedere wens een uitvoering

1 doorlopende deur of 2 tot 3 lockers boven elkaar. 2, 3 of 4 afdelingen naast elkaar: u mag kiezen. Een combinatie kan natuurlijk ook gemaakt worden. Hoogte variërend van 1.250 mm. (kinderdagverblijf) tot 1.650 mm. (basisschool). De garderobevakken zijn voorzien van een stevige garderobestang met 3 jashaakjes. Het vak met de doorlopende deur heeft bovenin ook nog extra opbergruimte. De kast met 3 vakken boven elkaar heeft standaard een afdekblad zodat de bovenzijde zonder te beschadigen gebruikt kan worden.

De vakken zijn voorzien van voldoende ventilatie tegen muffe luchtjes en de vlakke bodems zijn makkelijk te reinigen (handig voor de ouders en verzorgers die helpen met schoonmaken aan het einde van het schooljaar ;-)).  De stalen deuren zijn stevig en inbraakveilig, er zijn verschillende sluitmogelijkheden en onze kasten zijn te bestellen in veel en vrolijke kleuren. Keuze genoeg, kijk voor een uitgebreid overzicht van onze lockers op de pagina lockers.

Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij informeren u graag!