Lockers - Resisto

Nieuwe en refurbished lockers

Over het Zuiderzeecollege

Het Zaandamse Zuiderzeecollege is heel toepasselijk gevestigd aan de Zuiderzee nummer 200.

Op het College staan honderd gemotiveerde medewerkers klaar. Om vanuit hun eigen kennis en talenten de leerlingen te begeleiden en samen buitengewoon goed onderwijs te verzorgen. Vanaf de brugklas krijgen de leerlingen persoonlijke begeleiding van mentoren en coaches. Men wil iedere leerling goede schoolresultaten laten behalen, maar wil ze ook een leuke tijd op de school geven.

De Opgave

Het College zocht voor haar nieuwe gebouw deels nieuwe lockers. En wenste ook haar bestaande lockers (ook uit onze Resisto-serie) te laten upgraden en opnieuw te gebruiken. Het grote voordeel van metalen lockers is dat ze eenvoudig van een nieuwe coating te voorzien zijn. Hiermee kan de gehele uitstraling van de kast veranderd worden. Zonder te hoeven investeren in nieuwe lockers is dit een duurzame oplossing tegen lagere kosten. Scheeres Refurbishment regelt het voor u!

Het Resultaat

Scheeres leverde niet alleen de nieuwe lockers in frisse kleuren, maar nam ook de bestaande lockers onder handen. Alle sloten werden nagelopen, en eventueel vervangen, de kasten werden gereinigd en de deuren werden voorzien van nieuwe kleuren. In lijn met de nieuwe lockers. Geen restmeubilair, geen afval, maar 100% hergebruik op hetzelfde niveau. Circulariteit in optima forma.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Zuiderzee College Logo
Opdrachtgever: Zuiderzee College
Oplevering: 2012
Services: Lockers, Refurbishment