Zuiderzee College Zaandam

Zuiderzee College Zaandam

Zuiderzeecollege kiest Scheeres

Zuiderzeecollege kiest Scheeres

Prachtige entree met bijpassende kasten

Prachtige entree met bijpassende kasten

Refurbished Lockers

Refurbished Lockers

Bestaande lockers met opnieuw…

Bestaande lockers met opnieuw…

..Gecoate deuren..ogen nieuw

..Gecoate deuren..ogen nieuw

Nieuwe en refurbished lockers

Over het Zuiderzeecollege

Het Zaandamse Zuiderzeecollege is heel toepasselijk gevestigd aan de Zuiderzee nummer 200

Op het College staan honderd gemotiveerde medewerkers klaar om, vanuit hun eigen kennis en talenten, de leerlingen te begeleiden en samen buitengewoon goed onderwijs te verzorgen. Vanaf de brugklas krijgen de leerlingen persoonlijke begeleiding van mentoren en coaches. Men wil iedere leerling goede schoolresultaten laten behalen, maar wil ze ook stuk voor stuk een leuke tijd op onze school geven.

De Opgave

Het College zocht voor haar nieuwe gebouw deels nieuwe lockers, maar wenste ook haar bestaande lockers (ook uit de Resisto-serie van Scheeres) te laten upgraden en opnieuw te gebruiken. Het grote voordeel van metalen lockers is dat ze eenvoudig van een nieuwe coating te voorzien zijn, waarmee de gehele uitstraling van de kast veranderd kan worden, zonder te hoeven investeren in nieuwe lockers. Beter voor het milieu en tegen lagere kosten. Scheeres Refurbishment regelt het voor u

Het Resultaat

Scheeres leverde niet alleen de nieuwe lockers in frisse kleuren, maar nam ook de bestaande lockers onder handen. Alle sloten werden nagelopen, en waar nodig vervangen, de kasten werden gereinigd, en de deuren werden voorzien van nieuwe kleuren in lijn met de nieuwe lockers. Geen restmeubilair, geen afval, maar 100% hergebruik op hetzelfde niveau. Circulariteit in optima forma.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Opdrachtgever: Zuiderzee College
Oplevering: 2012
Services: Lockers, Refurbishment

Producten