Over UniCompact

Op zoek naar oplossingen om archiefstukken op te bergen? UniCompact is de specialist voor opbergvraagstukken. Ruime ervaring binnen iedere branche met stationaire of verrijdbare stellingen. En al meer dan 20 jaar huisleverancier van het Nationaal Archief in Den Haag.

BEKIJK REFERENTIE

UniCompact

UniCompact is de handelsnaam van Scheeres BV voor archief- en bedrijfsinrichting en al meer dan 20 jaar een begrip als het gaat om creatieve en efficiënte ruimtebesparende oplossingen. Met 14 medewerkers werken we iedere dag aan de beste oplossingen voor onze klanten.

UniCompact kenmerkt zich door eerlijk advies, geen verborgen kosten en kennis van zaken.

Vrijblijvend eens praten over een efficiënte aanpassing in uw opslag? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

AANVRAGEN

Stationaire stellingen

Van bibliotheekinrichting tot magazijnstellingen: UniCompact werkt samen met gerenommeerde Europese producenten. We hebben een ruim assortiment houten, metalen en kunststof stellingen, en we hebben zo altijd een oplossing voorhanden. Als antwoord op uw vragen en als passende invulling van de eisen en uw wensen.

Naast onze standaardoplossingen geven we invulling aan specifieke wensen. Hoe? Door de combinatie van onze eigen productiemogelijkheden met geselecteerde toeleveranciers, zoals bijvoorbeeld interieurbouwers en -ontwerpers.

MEER OVER STATIONAIRE STELLINGEN

Verrijdbare stellingen

Al meer dan 20 jaar zijn wij BeNeLux-partner van één van de grootste producenten van Europa. Het Duitse Zambelli, gevestigd in het groene Passau, levert onze verrijdbare UniCompact stellingen die op honderden locaties in Nederland, België en Luxemburg voor optimale ruimtebesparing zorgen.

Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw zijn we met onze UniCompact verrijdbare stellingen huisleverancier van het Nationaal Archief in Den Haag. Keer op keer wonnen we de aanbestedingen van het NA op basis van aantoonbaar de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

MEER OVER VERRIJDBARE STELLINGEN

Kunstopslag

Geen scherpe randen, geen schokkende beweging, geen onnodige verplaatsing. Bij kunstopslag moet ieder detail in orde zijn. Kunst is onvervangbaar en altijd waardevol. Soms financieel, veel vaker emotioneel. Daarom besteden wij in onze eigen werkplaats maximale aandacht aan onze oplossingen voor het opbergen van uw kunst.

Juist omdat kunstopslag aandacht en maatwerk vereist produceren we deze oplossingen zelf in onze eigen werkplaats. Dit stelt ons tevens in staat om binnen uw omgeving de best passende en meest efficiënte oplossing te realiseren.

MEER OVER UNICOMPACT

Services

Naast complete inrichting van archiefruimten, bedrijfsarchieven, kunstdepots en zorgarchieven bieden we u aanvullend daarop een aantal diensten.

Inrichtingsadvies

Indien gewenst inventariseren we vrijblijvend uw archiefsituatie en stellen passend binnen uw wensen een (kosten)efficiënte oplossing voor.

We schrijven uw bestekteksten, maken indelingstekeningen en treden op als sparringpartner om tot de beste inrichting te komen.

Keuring

Europese regelgeving maakt jaarlijkse keuring van mechanisch en electrisch verrijdbare stellingen sinds enkele jaren verplicht.

Wij keuren alle stellingen met officiële keurmeesters. Niet alleen ons eigen merk, maar ook de stellingen van andere leveranciers. Onafhankelijk, met uw veiligheid voor ogen.

Onderhoud & Reparatie

Alle verrijdbare en statische stellingen die we in ons assortiment voeren zijn onderhoudsvrij/onderhoudsarm uitgevoerd. Ondanks dat kan het natuurlijk voorkomen dat er een storing optreedt. Onze gespecialiseerde monteurs repareren uw stellingen snel. Of het nu ons eigen merk is of een product van een andere producent.

Kantoor & Werkplaats

UniCompact/Scheeres BV beschikt over een eigen werkplaats met moderne apparatuur. Gediplomeerde lassers en metaalbewerkers werken dagelijks aan innovatieve opbergoplossingen.

NAAR CONTACT

Eigen Werkplaats

In onze eigen werkplaats worden producten specifiek op maat gemaakt.

Nieuws van UniCompact

Meer weten over UniCompact archiefoplossingen?

Wilt u meer weten over UniCompact of haar producten en diensten? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.