Branche Oplossingen voor de Zorg

Verscheidenheid in de zorg

Geen branche is zo verscheiden qua inrichting als de zorgsector. Ieder ziekenhuis heeft kleedkamers, zowel voor patiënten als voor personeel. Daarmee is meteen de constante lijn genoemd die optreedt in inrichting in een zorgomgeving. De lijn tusen patiënt en zorgverlener. Bij patiëntenzorg staat welbevinden, persoonlijke aandacht, warmte centraal. Bij inrichting voor zorgverleners is efficiëncy, hygiëne, veiligheid en logistiek prioriteit.

Scheeres richt al 40 jaar zorgcentra in, heeft die wereld zien veranderen, en is deel geweest van die veranderingen. Die ervaring is een meerwaarde. We weten hoe personeelskleedkamers worden ingericht. Niet alleen efficiënt en hygiënisch, maar ook met oog voor de zorgverlener die beter functioneert in een omgeving waarin hij of zij zich thuis voelt.

Medisch archief

We kennen ook het belang van een goed patiëntendossier. Natuurlijk is dit in hoge mate gedigitaliseerd, maar onder andere het Tweestedenziekenhuis in Tilburg heeft nog meer dan 10 kilometer papieren dossiers in onze stellingen ondergebracht.

Intern Transport

Karretjes, wagentjes, geavanceerde digitale ondersteuningsunits: Een zorginstelling heeft ze allemaal, en meer. Inzameling van kleding, inzameling van afval, hygiëneunits. Scheeres heeft een breed assortiment van gerenommeerde leveranciers.

Producten

Referenties

Nieuws

Meer weten over branche oplossingen voor de Zorg?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.