Kleedkamerinrichting

Met wandbanken en beuken zitlatten

Kleedkamer 1

Kleedkamer 2

Kleedkamer 3

Kleedkamer 4

Inrichting kleedkamers ROC Aventus

Over ROC Aventus

“Op zoek naar een opleiding? Of een cursus? Een opleidingspartner voor uw medewerkers? Of een samenwerkingspartner? Ontdek dan hier alles over Aventus: het regionale opleidingscentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen” zegt het ROC Aventus op haar website.

“Bij Aventus hebben jongeren en volwassenen de grootste kans op een passende mbo-opleiding of cursus. Ze vinden er namelijk een bijzonder breed aanbod. Met ruim 200 opleidingen is het ROC daarnaast de grootste opleider in de Stedendriehoek. Volop ervaring dus. En dat geeft de zekerheid dat alles goed is geregeld. Daar staan ook de ruim 1.000 medewerkers voor in.”

De Opgave

Onze partner Boerhof Projectinrichting won eind juli het contract voor levering van kantoor- en onderwijsmeubilair alsmede overig meubilair bij het ROC Aventus in Apeldoorn. Urgent daarin was de levering van kleedkamerinrichting voor de nieuwe sporthallen van het ROC.

Levering van de inrichting van 4 complete kleedkamers in 4 weken tijd met daarbij nog de bedrijfsvakanties bij toeleveranciers vereiste snel schakelen en korte lijnen.

Gelukkig bleek Boerhof als zo vaak de juiste partij om het hele traject adequaat te begeleiden en werden een week voor de start van het nieuwe schooljaar de wandbanken geplaatst.

Het Resultaat

Met een doorlooptijd van 4 weken (2 weken als we de fabrieksvakanties niet meerekenen!) ontwerpen, produceren, leveren en monteren van kleedkamerbanken van ons model 5-3209.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Boerhof Projectinrichting
Opdrachtgever: ROC Aventus i.s.m Boerhof Projectinrichters
Website: aventus.nl
Oplevering: 29 August 2017
Services: Kleedkamerinrichting