Bibliotheekstellingen

Mediatheek© bibliotheekstellingen

Mediatheek© bibliotheekrekken

In een bibliotheek worden de bibliotheekstellingen continu opnieuw ingedeeld en ingericht. Hoe handig is het dan als een legbord, inclusief alle boeken die er op staan, als één geheel even opgetild kunnen worden en op een andere plek in de stelling gehangen kan worden?

Dat kan alleen als u gebruik maakt van een zogenaamd middenpostensysteem, en ons Mediatheek systeem is daar uniek in. De legborden, inclusief de opstaande zijkanten kunnen in één beweging in de middenpost gehangen worden. Zo heeft u gemak van een flexibele indeling en verliest u daarnaast geen ruimte aangezien alle legborden vrijwel naast elkaar hangen.

Bibliotheekstelling

Basisuitvoering van de Mediatheek bibliotheekstellingen

Mediatheek bibliotheekstellingen zijn gebaseerd op het zogenaamde middenpostensysteem. Het bestaat uit een T-vormige staander die voorzien is van een gatenpatroon, waar aan beide zijden legborden ingehangen kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat legborden eenvoudig op een andere plek ingehangen kunnen worden zonder de inhoud van de legborden te hoeven verwijderen. Het legborden en haar inhaakdelen (zogenaamde zijwangen) vormen 1 geheel. De stellingen hebben geen kruisschoren maar verstevigingsprofielen die in de staanders gehaakt worden. Als gevolg hiervan ontstaat een uitermate stabiel systeem, dat optisch zeer fraai is.

Natuurlijk zijn de mediatheek bibliotheekstellingen te voorzien van allerhande accessoires die de functionaliteit in uw bibliotheek verder verhogen of de stellingen nog mooier maken. Denk hierbij aan boekensteunen, rubriceringsoplossingen, tijdschriftenborden en -boxen, kopwanden en meer.

Vrijblijvend advies over de inrichting van uw bibliotheek? Neem contact met ons op : 055-3689549.

Specificaties Mediatheek© bibliotheekrekken

Beschikbare hoogtes Mediatheek bibliotheekstellingen

De Mediatheek bibliotheekstellingen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende standaardhoogtes (maatwerk op aanvraag)

1895mm
2195mm
2585mm
2825mm
3305mm
Beschikbare dieptes Mediatheek bibliotheekstellingen

De Mediatheek© bibliotheekstellingen zijn met 3 legborddieptes leverbaar

200mm
250mm
300mm
Beschikbare breedtes Mediatheek bibliotheekstellingen

De Mediatheek© bibliotheekstellingen zijn in 2 rekbreedtes beschikbaar.

750 mm
1000 mm

Meer weten over dit product?

Wilt u meer weten over Unicompact of haar producten en diensten? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.