Gantner ECO.Side Lock

Gantner ECO.Side Lock elektronisch batterijslot

Het Gantner ECO.Side Lock elektronisch batterijslot functioneert daar waar bekabeling niet kan of nodig is. Het slot werkt op een onderhoudsvrije “low power” batterij en gebruikt energiezuinige technologie voor een langere levensduur. Ganter’s elektronische NFC sloten worden volledig ingebouwd en kunnen veilig geopend en gesloten worden door een NFC-gegevensdrager (kaart, polsband, tag) of een smartphone met NFC, te scannen aan het leesveld van het slot.

Het Gantner ECO.SIDE Lock elektronisch batterijslot is te programmeren in diverse instellingen zoals wisselende of vaste gebruiker en voorzien van een automatische ontgrendelingsfunctie. Het interne geheugen slaat de laatste 150 handelingen op. Het gemotoriseerde sluitsysteem geeft maximale betrouwbaarheid. Er is veilige data-overdracht tussen het slot en de gegevensdrager. Geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren en in te bouwen in lockers van diverse materialen zoals metaal en hout.

Gantner

Aangezien het Gantner ECO.SIDE Lock elektronisch batterijslot volledig binnenin de locker gemonteerd is en er zich geen slotonderdelen aan de buitenkant van de locker bevinden, geeft het een strak en elegant design. Zo is het batterijslot bestand tegen vandalisme én voldoet het aan de hoge esthetische eisen van eigenaren en architecten. Een geïntegreerd akoestisch en visueel alarm biedt een extra veiligheidsniveau.

Compatibel met Gantner GAT NET.Lock 7000 locks. Configuratie via PC/laptop, gegevensdrager of NFC (MoLA app). Optioneel is het slot te voorzien van een draadloze interface (type “NW F/ISO). Stickers standaard verkrijgbaar zonder en op aanvraag met vaknummering.

 

Gantner Informatie Terminal

  • Gantner terminal

Gebruikers van de lockers kunnen op een makkelijke manier het vergeten vaknummer uitlezen op deze terminal met akoestische visuele gebruikersfeedback. Het is een te personaliseren LCD-display met 4 ingebouwde programmeerbare functietoetsen. De infoterminal is tegen meerprijs te bestellen.

Highlights GAT ECO.Side Lock 7010 F/ISO

  • Onderhoudsvrije Lithium batterij met een batterijduur tot 10 jaar
  • Voorzien van LED & Audio notificatie en ingebouwde alarmfunctie
  • Volledig ingebouwd in de locker
  • Eenvoudig te beheren middels USB interface of App (Android)
  • Instelbare maximale gebruikerstijd of automatische opening na een bepaald tijdstip
  • Beheerder kan historie en gebruikersdata eenvoudig uitlezen via App (Android)
  • “Push to close” sluiting zonder datacarrier bij persoonlijke lockers
  • Mechanische vergrendeling en ontgrendeling met gemotoriseerde vergrendelingspal voor de hoogste betrouwbaarheid