Gantner

Gantner GAT NET.Lock 7000

GANTNER sluitsysteem

GAT NET.Lock 7000

Het GAT NET.Lock 7000 sluitsysteem van Gantner biedt het neusje van de zalm wat betreft veiligheid en lockerbeheer. Met de NFC*-gegevensdrager (in de vorm van een kaart, polsband, NFC*-smartphone of sleutelhanger) kunnen gebruikers hun locker eenvoudig bedienen. Het slimme Gantner sluitsysteem biedt een veilig en efficiënt systeem waarmee u aanzienlijk kunt besparen. Tot wel 50% op vloeroppervlak en het totaal aantal lockers. Dit slot is dé ideale oplossing voor middelgrote tot grote locker-installaties die uitgebreide functies eisen op het gebied van lockermanagement.

EENVOUDIG, STIJLVOL EN ALTIJD VEILIG

Het innovatieve, betrouwbare en toekomstgerichte GANTNER sluitsysteem wordt in meerdere sectoren gebruikt. Vele ziekenhuizen, universiteiten, commerciële en recreatieve bedrijven zijn er al mee bekend. Van sluitsystemen op batterijen tot systemen in een netwerk, er zijn altijd geschikte oplossingen voor talloze toepassingen.

GEEN GEBLOKKEERDE SLOTEN

Dankzij het GANTNER’s elektronische sluitsysteem hebben beheerders volledige controle over hun garderobes en kleedkamers. En de gebruikers genieten van een groter gebruiksgemak. Er zijn geen problemen meer met geblokkeerde sloten door mensen die hun sleutels of munten verliezen. Nooit eerder was het zo makkelijk om uw lockers te beheren!

SOFTWARE

Via de gebruiksvriendelijke GAT Relaxx Software kan het lockersysteem makkelijk en eenvoudig geconfigureerd worden voor meerdere sluitmodi. De krachtige softwareapplicatie van Gantner biedt u gedetailleerde informatie over het locker gebruik en kan bovendien geïntegreerd worden met software van derden. Op die manier beschikt u over een innovatieve en complete systeemoplossing. U kunt in slechts enkele muisklikken bepalen hoe de lockers gebruikt kunnen worden. De systeemfuncties omvatten een netwerkalarm, automatische openingsfunctie voor schoonmaak & veiligheidsdoeleinden en opvolging van de bezetting.

Haal uw voordeel uit GANTNER’s innovatieve oplossingen voor lockermanagement!


Kenmerken NET.Lock 7000: Sluitsysteem in netwerk

  • Onderhoudsvrij systeem
  • Intuïtief in gebruik
  • Lockermanagement-software
  • Koppeling met bestaande toegangscontrole mogelijk
  • Volledig ingebouwd in de locker
  • Een aanzienlijk betere TCO** in vergelijking met een batterij-systeem

 

*) Near field communication, een contactloze communicatiemethode die gebruikmaakt van de ISM-frequentieband.

**) met Total Cost of Ownership (TCO) wordt gerefereerd aan de totale kosten die een product of dienst gedurende de hele levenscyclus of gebruikscyclus met zich meebrengen.