Scheeres brandweerrekken
Brandweerrekken Scheeres
Scheeres brandweerrekken
Scheeres brandweerrekken

Scheeres Brandweeruitrukrekken

Over Brandweer Zone Antwerpen

Brandweer Zone Antwerpen zorgt voor de veiligheid van de bevolking en bezoekers van Antwerpen, Zwijndrecht en Wijnegem. Zij staan altijd paraat om de meer dan 550.000 mensen in en rond Antwerpen te beschermen. Hun taak is het voorkomen en beperken van menselijke en materiële schade. Daarom hecht men veel belang aan specifieke vakkennis, technische vaardigheden en een constante fysieke paraatheid. Ze beschikken over zeer specifiek materieel en een modern wagenpark. Door constante scholing en innovatie sturen ze hun werking bij in overeenstemming met de steeds veranderende risico’s.

Brandweer Zone Antwerpen heeft gekozen voor Scheeres brandweerrekken! 

De opgave

Levering en plaatsing brandweerrekken voor Interventiekledij t.b.v. 68 personen in de bestaande ruimte voor Brandweerkazerne post Deurne, Waterbaan 58. 

Uitvoering

Enkele en dubbelzijdige brandweerrekken. Per persoon ruime zitmogelijkheid en voldoende en passende ruimte voor het ophangen en aantrekken van de interventiekledij middels stevige aluminium haken en robuuste kledinghangers. Voor de helmen en de laarzen is plaats op de aluminium aflegroosters. Het dubbelzijdige rek is voorzien van een wit middenpaneel van gemelamineerd spaanplaat. De massief beukenhouten zitregels zijn rondom afgewerkt en meerdere keren gebeitst met een krasvaste lak. De stalen staanders zijn elektrolytisch verzinkt en gepoedercoat in kleur RAL 3020-rood.

Slim: levering op basis van het doorbouwsysteem. In plaats van unitbouw (losse delen) hebben wij in overleg met de klant, én rekening houdend met de ruimte, de lengtes zoveel mogelijk doorgebouwd. Hiermee werden grote hoeveelheden staanders uitgespaard: dit betekent verlaging van benodigd materiaal én verlaging van de montagetijd.

Puntjes op de i: zelfs het bevestigingsmateriaal is in de kenmerkende brandweerrode kleur geleverd!

 

Door de professionele kennis en bevlogenheid van onze medewerkers is het project binnen de gestelde tijd afgerond, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever en de gebruikers.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
logo brandweer antwerpen

Producten

Brandweerrek ScheeresScheeres brandweerrekken