Garderobekasten Evolo

Garderobekasten Evolo

Met geëtste nummering

Met geëtste nummering

En electronische card sloten

En electronische card sloten

Klompenrekken met handige schuine legborden

Klompenrekken met handige schuine legborden

Complete kleedkamerinrichting

Over Sint Antonius

In 1910 startten vijf ambitieuze artsen en de Zusters der Liefde het St. Antonius. Een unieke combinatie van mensgerichtheid en innovatiedrang heeft geleid tot een topklasse medische organisatie met vestigingen in Midden-Nederland. Naast de algemene zorg is St. Antonius gespecialiseerd in hart & vaat, long en kanker. Anno nu wordt de zorg bij St. Antonius gekenmerkt door een intensieve en open samenwerking met patiënten, die zelf de regie kunnen nemen over de kwaliteit van hun leven.

In het St. Antonius Ziekenhuis werken ruim 5000 medewerkers, 300 medisch specialisten, 200 arts-assistenten en 600 vrijwilligers. Allemaal zetten ze zich dagelijks in om alle patiënten zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis. Het ziekenhuis biedt zorg op zes locaties.

Lees meer

De Opgave

lorem ipsum

Het Resultaat

Lorem Ipsum

De Kengetallen

Lorem Ipsum

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Opdrachtgever: Sint Antonius Ziekenhuis
Oplevering: 2013
Services: Garderobekasten, Zitbanken, Klompenrekken, Garderobes, Nummerplaatjes, Card-sloten