Garderobekast met geëtste nummering

Turn Key Kleedkamerinrichting

Over Sint Antonius

In 1910 startten vijf ambitieuze artsen en de Zusters der Liefde het St. Antonius. Een unieke combinatie van mensgerichtheid en innovatiedrang heeft geleid tot een topklasse medische organisatie met vestigingen in Midden-Nederland. Naast de algemene zorg is St. Antonius gespecialiseerd in hart & vaat, long en kanker. Anno nu wordt de zorg bij St. Antonius gekenmerkt door een intensieve en open samenwerking met patiënten, die zelf de regie kunnen nemen over de kwaliteit van hun leven.

In het St. Antonius Ziekenhuis werken ruim 5000 medewerkers, 300 medisch specialisten, 200 arts-assistenten en 600 vrijwilligers. Allemaal zetten ze zich dagelijks in om alle patiënten zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis. Het ziekenhuis biedt zorg op zes locaties.

Lees meer

De Opgave

Volgt later

Het Resultaat

Volgt later

De Kengetallen

Volgt later

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055 368 95 49 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Sint Antonius Ziekenhuis Logo
Opdrachtgever: Sint Antonius Ziekenhuis
Oplevering: 2013
Services: Garderobekasten, Zitbanken, Klompenrekken, Garderobes, Nummerplaatjes, Card-sloten