C+P Möbelsysteme

Kwaliteit, milieu en duurzaamheid, waarom kiezen voor Scheeres BV?

Onze fabrikanten

Scheeres is onder andere leverancier van de fabricaten Zambelli Regalsysteme (1957) en C+P Möbelsysteme (1925). Deze leveranciers hebben het ISO Keurmerk 9001/14001 of voldoen op een andere wijze aan milieu en duurzaamheid. Zo maakt C+P gebruik van staal recycling.

Het recyclen van staal levert een belangrijke bijdrage in de duurzame omgang met het milieu. Staal kan namelijk zonder kwaliteitsverlies steeds opnieuw gebruikt worden. Dit vermindert de energiebehoefte bij productie en ook de CO2-emissie neemt duidelijk af.

Staal heeft goede eigenschappen. Een lange economische levensduur, herbruikbaarheid na afloop én 100% recyclebaar na afloop. Eigenschappen om als duurzaam materiaal in de circulaire economie ingezet te worden!

Daarnaast zijn meubelen van staal lichter dan meubelen van hout. Dit betekent dat er bij transport ook minder energiebehoefte en uitstoot is. Het laden van de vrachtwagens gebeurt efficiënter zodat er minder vrachtwagens nodig zijn en er dus ook minder uitstoot is.

Tweedehands en verhuur

Naast het leveren van solide en duurzame nieuwe stalen producten leveren wij ook gebruikte stalen producten. Denkt u aan kantoorkasten die overbodig blijken te zijn nadat een bedrijf naar een nieuw pand is verhuisd. Of aan een school die de bestaande lockers na vele jaren gebruik vervangt door nieuwe. Deze producten kunnen bij ons worden ingeruild zodat wij ze weer in de markt kunnen zetten. Indien voor een bepaalde tijd producten nodig zijn behoort verhuur van bijvoorbeeld gebruikte lockers of garderobes ook tot de mogelijkheden!

Transport

Onze betrouwbare leveranciers leveren één keer per week orders af in ons magazijn te Apeldoorn. Zo wordt onnodig heen en weer rijden van en naar Duitsland voorkomen. Het vervolg van de uitlevering naar onze klanten toe plannen wij zelf zo efficiënt mogelijk. Als het een grote levering betreft laten wij deze rechtstreeks leveren om kosten, arbeid, brandstof e.d. te besparen.

Onze kundige monteurs rijden samen in ruime auto’s naar het werk, dit heeft een enorm en niet te onderschatten voordeel. De laadruimte van onze auto’s is ook groot. Hierdoor kan het eventuele restafval meteen mee terug genomen worden naar de zaak. Alle afval van projecten wordt door onze monteurs ter plaatse gescheiden, dit gaat om plastic, karton en/of pallets. De pallets gaan retour naar de fabriek en het plastic en het karton worden voor recycling aangeboden. Bij een opdracht waar onze monteurs meerdere dagen nodig zijn zullen zij overnachten in de buurt. Ook hier wordt het heen en weer rijden als onnodig gezien!

Al onze auto’s voldoen aan de laatste milieueisen. Diverse elektrische en hybride auto’s en een klasse 5 vrachtwagen zijn onderdeel van ons wagenpark.

Samen naar een duurzamere wereld: doet u met ons mee? Kies voor duurzaam, kies voor Scheeres!