Kassiersloten

Kassiersloten

Scheeres kassiersloten

Scheeres kassiersloten

Het betrouwbare zelfbedieningssysteem, voor het veilig opbergen van kleding en voorwerpen van waarde. Aanvaardt muntstukken als “huur”, de muntstukken worden na gebruik niet aan de gebruiker teruggegeven.

Geschikt voor publieke instellingen en openbare gebouwen zoals zwembaden, sporthallen, scholen, universiteiten, fitnesscentra en recreatiecentra, maar ook voor winkelcentra, beurzen, bibliotheken en ziekenhuizen.

Werking

Voor het gebruik zit de sleutel vast in het slot geblokkeerd, de kastdeur is open.

Na inworp van de voorgeschreven munt kan de deur gesloten en de sleutel verwijderd worden. Inworp naar keuze een € 0,50, € 1,- of € 2,- muntstuk zijn. Kleding of waardevolle bezittingen zijn zo veilig opgeborgen. De gebruiker houdt de sleutel bij zich.

Zodra de gebruiker zijn kast weer opent, valt de munt in het daarvoor bestemde bakje en blijft achter voor de beheerder/exploitant. De sleutel zit weer vast in het slot en de kast is direct gebruiksklaar voor de volgende gebruiker.

Eigenschappen

  • Kassiersloten zijn makkelijk in gebruik.
  • Geen muntteruggave. De kassiersloten zijn aan de binnenzijde voorzien van een afgesloten opvangbak.
  • Verlaging van de bedrijfskosten. De personeel intensieve afgifte en in ontvangstname van sleutels is verleden tijd.
  • Bescherming tegen sleutelverlies. De sleutel automatisch in het kassierslot wordt vastgehouden tot de kast weer wordt gebruikt.
  • Tijdbesparing voor de gebruiker. Het (vervelende) wachten aan de sleuteluitgiftebalie valt weg.
  • Betere benutting van de kast capaciteit. De kast kan meerdere malen per dag door verschillende gebruikers worden gebruikt.

Referenties

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.

Meer weten over dit product?

Wilt u meer weten over de Scheeres kassiersloten en de toepassing in onze lockers en garderobekasten? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.