C+P garderobekast Classic

Garderobekasten Serie Classic

Garderobekasten Classic

Garderobekast Classic
Serie Classic – model 8022-20

Classic garderobekasten

De Classic garderobekasten van Scheeres zijn robuuste traditionele garderobekasten van Duitse origine. Onze garderobekasten zitten in de basic-lijn van producent C+P. Deze serie heeft genoeg kleurmogelijkheden en accessoires om iedere kleedkamer een basic inrichting te geven!

Sloten

Standaard zijn alle garderobekasten uit onze Classic lijn voorzien van klinksluitingen. Tegen meerprijs zijn diverse andere soorten sloten te verkrijgen, zoals mechanische cijfersloten, cilindersloten of elektronische pincodesloten.

Ventilatie

Alle deuren zijn voorzien van een ventilatiesleuven aan de boven- en onderzijde. Hierdoor ontstaat een luchtstroom die op natuurlijke wijze voor ventilatie in de kast zorgt.

Uitvoeringsvarianten

Onze Classic lijn is verkrijgbaar met poten onder de kast, of met een sokkel. Tevens is het mogelijk de kast te integreren met een zitbank voor de kast.

De beschikbare afdelingsbreedte zijn 300 of 400 mm.. U heeft de keuze uit 1 grote afdeling of twee halfhoge afdelingen in de garderobekast boven elkaar. Naar elkaar toedraaiende deuren behoort ook tot de mogelijkheden.

Kleurmogelijkheden Classic-serie

Iedere garderobekast uit onze Classic-lijn is te krijgen in diverse prachtige kleuren. U kunt hierbij kiezen uit een kleur voor de ombouw en een kleur voor de deuren.

Meer informatie?

Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons op +31 55 368 95 49 of gebruik ons contactformulier

NAAR CONTACTFORMULIER
Kennisbank

Meer weten over Classic garderobekasten?

Wilt u meer weten over Scheeres garderobekasten of onze andere producten en diensten? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.