Garderobekasten Serie Classic

Garderobekasten Classic

Classic garderobekasten

Garderobekast Classic
Serie Classic – model 8020-20

De Classic garderobekasten van Scheeres zijn robuuste traditionele garderobekasten van Duits origine. De garderobeaksten zijn de basiclijn van producent C+P met genoeg kleurmogelijkheden en accessoires om iedere kleedkamer een basic inrichting te geven.

Kleurmogelijkheden Classic-serie

Iedere garderobekast uit de classiclijn is te krijgen in diverse prachtige kleuren. U kunt hierbij kiezen uit een kleur voor de ombouw (het korpus van de kast) en een kleur voor de deuren.

Sloten van de garderobekasten

Standaard zijn alle garderobekasten uit de Classic lijn voorzien van klinksluitingen. Tegen meerprijs zijn diverse andere soorten sloten te verkrijgen, zoals mechanische cijfersloten, cilindersloten of electronische pincodesloten.

Ventilatie van de garderobekast

Garderobekast Classic
Serie Classic – model 8350-40

Alle deuren zijn voorzien van een ventilatiesleuven aan de boven- en onderzijde, waardoor op een natuurlijke wijze een luchtstroom door de kast voor ventilatie van kleding zorgt.

Uitvoeringsvarianten

De classis lijn is verkrijgbaar met poten onder de kast, of met een sokkel. Tevens is het mogelijk de kast te integreren met een zitbank voor de kast.

De beschikbare afdelingsbreedte zijn 300 of 400 mm, met 1 grote afdeling , of twee halfhoge afdelingen in de garderobekast boven elkaar.

Meer informatie?

Neem dan nu contact met ons op!

Bel ons op +31 55 368 95 49 of gebruik ons contactformulier

NAAR CONTACTFORMULIER
Kennisbank

Meer weten over Classic garderobekasten?

Wilt u meer weten over Scheeres garderobekasten of onze andere producten en diensten? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.