Efficiënte Magazijnstellingen

Over de Luchtverkeersleiding Nederland

Luchtvaart verbindt Nederland met de wereld. De luchtvaart is essentieel voor de bereikbaarheid van het drukbevolkte Nederland en de omringende landen. Al meer dan 90 jaar lang zorgt Luchtverkeersleiding Nederland – LVNL – voor veilige verkeersstromen in de lucht. Dit doet men op een professionele en vakkundige manier.

Belangrijke pijler

Door sterk samenspel in de keten van luchthaven, overheid, luchtvaartmaatschappijen en de luchtverkeersleiding, is Schiphol uitgegroeid tot één van de grootste en kwalitatief meest hoogwaardige luchthavens ter wereld. De luchtvaart is een belangrijke economische pijler voor de BV Nederland. LVNL is en voelt zich medeverantwoordelijk dat de luchtvaart zich veilig kan blijven ontwikkelen.

LVNL werkt veilig en efficiënt en is daardoor opgeruimd en geordend. Dit geldt niet alleen voor de werkplekken op ´kantoor´ in de mooie grote toren op Schiphol. Het is ook onderdeel van de bedrijfscultuur en dus ook van toepassing in de magazijnen en op alle andere locaties.

De Opgave

Voor een efficiënte opslag klopte LVNL bij ons aan. Een bestaande leverancier van LVNL had UniCompact aanbevolen op basis van goede ervaringen in het verleden. In nauwe samenspraak met de Facility Manager van LVNL is gekomen tot een optimale inrichting van het magazijn, waarbij verrijdbare magazijnstellingen een belangrijk onderdeel vormden.

LVNL vergeleek prijs en kwaliteit van het voorstel met een aantal andere aanbieders, en kwam tot de conclusie dat UniCompact het beste voorstel had neergelegd, waarna ons de opdracht gegund is.

Het Resultaat

Een opgeruimd, efficiënt magazijn met onze Maxitheek verrijdbare magazijnstellingen. Moderne uitstraling door de ergonomisch vormgegeven handwielen. Oog voor detail door bij de logistieke hoofdgangpaden een aanrijdbeveiliging te plaatsen met herkenbare markering.

Het blauw van de kopwanden is afgestemd op de kleur die je op Schiphol overal ziet.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055 368 95 49 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
LVLN Logo
Opdrachtgever: Luchtverkeersleiding Nederland
Website: lvnl.nl
Oplevering: 18 December 2017
Services: Verrijdbare magazijnstellingen