Meer dan 3000 kapstokhaken

Model 5-3209

Met rugleuning

Oog voor detail

Tassenrekken in Nis

Model 5-3020

vv Noordwijk – Duinwetering

Over sportcomplex Duinwetering

In 2014 besloot de gemeenteraad van Noordwijk tot het bouwen van een groot nieuwe sportcomplex in haar gemeente. Het sportcomplex zou de thuishaven worden van één van de bekendste amateur voetbalclubs van Nederland: vv Noordwijk. Daarnaast verrezen 2 sporthallen waar diverse binnensporten hun onderdak vonden:

  • BIOS (badminton)
  • Fluks (korfbal)
  • MSV (handbal)
  • NOVO (volleybal)
  • NHC (hockey)
  • MSV (basketball)
  • KNA (twirl).

Bouwbedrijf VBK uit Hoorn was verantwoordelijk voor de bouw/renovatie van het complex. Zij zochten een partner die in korte tijd een groot aantal kleedkamers kon voorzien van passende kleedkamerinrichting.

De Opgave

Het inrichten van de 32 (!) kleedkamers die het sportcomplex rijk is met drie verschillende soorten kleedkamerbanken.

Het Resultaat

Levering van Scheeres kleedkamerbank model 5-3020 inclusief bijpassende wandgarderobe model 3-1510 in 14 kleedkamers. Levering van Scheeres kleedkamerbank model 5-3209 met geïntegreerde garderobe in 16 kleedkamers. En levering van Scheeres kleedkamerbank model S-5-3020 met beukenhouten rugleuning in 2 kleedkamers.

Oplevering van alle kleedkamers ruim binnen de beschikbare tijd, en nu tot volle tevredenheid in gebruik bij alle binnen- en buitensportverenigingen.

De Kengetallen

Totaal 120 wanden voorzien van kleedkamerbanken, met in totaal 332 strekkende meter kleedkamerbank (en bijna 3.200 garderobehaakjes om jassen en kleding aan te hangen. Meer dan 700 meter beukenhout rondom gelakt. Levering van tassenrekken en lockers. En dat alles in de kleuren van vv Noordwijk.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
Noordwijk Duinwetering
Opdrachtgever: Sportcomplex Duinwetering Noordwijk
Oplevering: September 2014
Services: Kleedkamerinrichting