Multifunctionele lockers bij NRG

Over NRG

NRG is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener. NRG produceert isotopen, verricht nucleair technologisch onderzoek, is consultant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid van nucleaire installaties en dienstverlener in stralingsbescherming. Voor overheden wordt onderzoek gedaan om kennis over nucleaire technologie te ontwikkelen.

NRG is marktleider in de levering van medische isotopen in de wereld. In Nederland is NRG de autoriteit op het gebied van integrale stralingsbescherming. NRG exploiteert de Hoge Flux Reactor die eigendom is van de Europese Unie.

De bijna 500 medewerkers hebben hoogwaardige kennis en zijn innovatief. De onderneming werkt voor en met partners in de gezondheidszorg, de energiemarkt, de industrie, overheden en de wetenschap. (bron)

De Opgave

NRG wenste voor haar medewerkers comfortabele en passende lockers waar persoonlijke eigendommen én kleding van de medewerkers een eigen plek hebben. Onze partner Lockershop benaderde ons om voor ca. 100 medewerkers een goede oplossing te vinden binnen de wensen van NRG.

Daarnaast zocht NRG een eenvoudige oplossing voor de uitgifte van schone bedrijfskleding middels een rekkensysteem.

Het Resultaat

Voor 64 medewerkers die specifieke persoonlijke eigendommen moeten kunnen opbergen hebben we de CP garderobelocker met vakverdeling ingezet. Deze locker heeft naar elkaar toeslaande deuren. Links bevinden zich 4 kleinere vakken voor schone kleding en persoonlijke voorwerpen. Rechts bevindt zich een afdeling over de volle hoogte van de kast bovenin een garderobestang met haken en onderin ruimte voor schoeisel.

Voor 40 medewerkers is een halfhoge garderobekast van C+P geleverd met daarin een kledingstang. De kleedkamerinrichting is voltooid met meerdere kledingrekken en zitbanken op de kopse zijde van de opstelling.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055 368 95 49 of gebruik het contactformulier.

CONTACT