Stade de Deich – Luxemburg

Kleedkamers voor Etzella Ettelbruck

Etzella Ettelbruck is een voetbalclub uit Ettelbruck, Luxemburg.

De club speelde voor het eerst in de hoogste klasse in 1971 en kon daar tot 1981 standhouden. In het seizoen 1983/84 keerde de club voor één seizoen in de hoogste klasse terug. Daarna verbleef de club in de tweede klasse tot 1992, de terugkeer in hoogste klasse werd maar tot één seizoen beperkt.

In 2000 werd de club kampioen van de Promotion d’Honneur (tweede divisie) en haalde in 2001 de beker van Luxemburg binnen en werd het derde in de competitie (lees verder op wikipedia).

Één van de bekendste spelers die de club heeft voortgebracht is de huidige bondscoach van Luxemburg, Luc Holtz.

De Opgave

In samenwerking met onze partner in Luxemburg, C+P Möbelsysteme, de inrichting van diverse kleedkamers verzorgen. De klant had binnen de kleurstelling van de ruimtes en de ontwerpen van de interieurarchitect een voorkeur voor een witte trespa afwerking van de wandbanken.

De Kengetallen

12 meter kleedkamerbank conform klantwens. Geleverd is model 5-3120 voorzien van trespa (kunststof) zitvlak en rugleuning in combinatie met wandgarderobe model 3-0310.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie? Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en bel 055-3689549 of gebruik het contactformulier.

CONTACT
FC Etzella
Opdrachtgever: Stade Deich
Oplevering: juni 2017
Services: wandbanken, montage