Kleedkamers | Industrie

Kleedkamers in industriële ondernemingen

Industrie is er in alle verscheidenheid. De tijd dat industrie enkel en alleen een vuile overall was en schoenen met stalen neuzen ligt inmiddels achter ons. bedrijven in de chipindustrie werken met eenzelfde hygiënebeleid als in bijvoorbeeld de zorgsector gehanteerd wordt, en soms zelfs nog strenger. Metaalbewerkingsbedrijven zijn inmiddels vaak hooggeautomatiseerde ondernemingen geworden met hoogopgeleide machineoperators waarbij sterk geïnvesteerd wordt in bijvoorbeeld bijscholing.

Voor al die verschillende ondernemingen zijn de basisregels hetzelfde: Indien uw medewerkers in uw bedrijf in bedrijfskleding rondlopen, dan dienen ze de mogelijkheid te hebben zich binnen uw bedrijf om te kleden. Een kleedkamer is dus noodzakelijk waar een afsluitbare locker vrijwel altijd deel van uitmaakt, alsmede de mogelijkheid om te gaan zitten.

Inrichting van de kleedkamer

Hoe u die kleedkamer inricht is vervolgens de tweede vraag.  Daarbij spelen uw processen een belangrijke rol. Heeft u een ´schone´ en ´vuile afdeling binnen de kleedkamer? Zamelt u bedrijfskleding centraal in? Hoe verzorgt u de kledinguitgifte van schone werkkleding?

Wij komen graag met u in gesprek om te vertellen over de eindeloze mogelijkheden met onze producten om de kleedkamer een plek te laten worden die efficiënt is ingericht, maar waar uw werknemers zich ook op hun gemak voelen. De ervaring leert namelijk dat een comfortabele kleedkamer resulteert in een betere navolging van uw huishoudelijk reglement.

Selectie van onze mogelijkheden

Onderstaand treft u een selectie aan van de mogelijkheden die wij bieden.

Nieuws

Referenties

Meer weten over branche oplossingen voor Industrie?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]